europese unie logo efro logo
facebook instagram linkedin youtube youtube
localeschooser NL

Wheels On Fire

VOOR ECHTE DURVERS

Kampen

BERINGEN

10-18 jaar

VOOR ECHTE DURVERS

Tik-tak - tik-tak... denk niet te lang na over of je durft of niet... voor je het weet is dit kamp helemaal volzet. Want ja, het zal hard gaan voor deze uitdagende vakantie. Durf je? 

Een week lang ga jij de strijd aan met uitdagende sporten en attracties. Waterratten halen hun hart op tijdens... wait for it... het waterskiën & zwemmen!

Kicks verzekerd tijdens het bezoek aan de FORD testbanen in Lommel: Met échte professionals aan het stuur ervaren we als passagier hoge snelheden op de buitentestbanen, alsook nemen we al slippend bochten met de auto!  Tijdens de lasershooting staat jouw rolstoel niet in de weg om moedig door te zetten tijdens deze gewaagde avonturen. Hou je van nog meer van avontuur? Ontdek dan het hoogte- & klimparcours met verschillende hindernissen!

To Walk Again organiseert al jaren met succes vakanties voor jongeren met een fysieke beperking. Maak je tijdens het bewegen of sporten gebruik van een manuele rolstoel of andere hulpmiddelen? Jouw ouders mogen op beide oren slapen. To Walk Again investeert in continue begeleiding. Fantastische monitoren staan 24u/24u ter beschikking.

Locatie

Hoeve Genemeer
Adres:
Genemeerstraat 163
3581 Beringen