europese unie logo efro logo
facebook instagram linkedin youtube youtube
localeschooser NL

Wat is Sport & Bewegen?

Fysiek én mentaal bewegen zit in het DNA van To Walk Again.

Inclusief sporten met een hart doorheen het gans jaar

Fysiek én mentaal bewegen zit in het DNA van To Walk Again. Wij zorgen ervoor dat personen (5-99  jaar) met een fysieke beperking actief blijven sporten en bewegen. Dit doen we door het organiseren van avontuurlijke weekends, On-Wheels dagen, zitskivakanties en zomerkampen.

To Walk Again creëert een veilige en positieve omgeving die onze leden uitdaagt om te gaan voor een leven vol dromen. We laten hen dingen ervaren die ze niet meer voor mogelijk achtten. Zo bieden we tijdens laagdrempelige On Wheels sportdagen unieke sportervaringen aan zoals G-duiken, G-golf en zweefvliegen.

Vriendschappen voor het leven worden gesmeed. Lotgenoten beleven samen één van de elf TWA-kampen en gaan mee op één van de weekends die georganiseerd worden. Van een weekje handbiken aan onze Belgische Kust tot een waar Back to basic weekend, waar genavigeerd moet worden met kaart en kompas en waar koken op een gasvuur dagelijkse kost is.

Onze zomerkampen worden georganiseerd op diverse, aangepaste locaties in Vlaanderen. Daarnaast kan élke deelnemer op kamp 24/24u rekenen op de gratis begeleiding van een kinesistherapeut en/of verpleegkundige!

Inclusiviteit is één van de kernwoorden van To Walk Again. Heel het aanbod is gericht op het samenbrengen van valide en andersvalide personen. Samen sporten, samen beleven, samen leven.