europese unie logo efro logo
facebook instagram linkedin youtube youtube
localeschooser NL

ON WHEELS OUDENAARDE geannuleerd

ZIN IN EEN DAG VOL AVONTUUR EN UITDAGINGEN?

Oudenaarde

Geannuleerd

Geannuleerd

WAT

Een avontuurlijke dag vol uitdagingen! Bibberen op een hoogteparcours en deathride, vissen spotten tijdens het (zit-) waterskiën of onder begeleiding het water onveilig maken in een zeilboot, … Samen verleggen we onze grenzen!

Activiteiten:

  • Waterskiën: Zitwaterski of staande, op een bodyboard of band, er zijn heel wat mogelijkheden. Aan de hand van instructies van een ervaren lesgever op het droge en een helpende hand in het water, leer je de kneepjes van het vak. Droog blijven is hierbij natuurlijk geen optie.
  • Zeilen: Laat de wind je begeleiden overheen de Donk. Dit kan in onze pico’s of stabielere funboats.
  • Kajak: Zin om elk hoekje van de Donk te verkennen met de kajak? Dit kan in een tweepersoonskajak met rugleuning.
  • Arrow tag: Twee teams strijden om de overwinning. Met pijl en boog in de hand en een masker op het hoofd proberen ze de tegenstander uit te schakelen. Dit is helemaal niet gevaarlijk en pijnloos.
  • Deathride: Durf jij van een toren naar beneden glijden langs een kabel? Je kan kiezen om de toren op te klauteren langs de muur (via ferrata), een ladder op te klimmen of omhoog gehesen te worden door middel van een kabel.
  • Hoogteparcours: Kom je hoogtevrees overwinnen en je evenwicht prikkelen op de Blue Diamond. Deze 16m hoge toren is opgebouwd uit verschillende niveaus waarbij niveau nul, één en de skywalk toegankelijk zijn voor manuele rolstoelgebruikers.
  • Schieten: In een 5-tal schietopdrachten kan je je schietkunsten op de proef stellen.

Locatie

The Outsider Vlaamse Ardennen
Donkstraat 50
9700 Oudenaarde