europese unie logo efro logo
facebook instagram linkedin youtube youtube
localeschooser NL

Adventure on Wheels 16+

PLEZANT OP 'T STRAND

Kampen

Lombardsijde

16-30 jaar

Wij zorgen dat deze week onvergetelijk wordt! We doen activiteiten die je als kind niet kon of mocht doen omdat je “nog te jong” was, maar waar je nu helemaal klaar voor bent!! Van zeilwagenrijden op de Belgische stranden tot een duikinitiatie met zuurstofflessen in het zwembad van Oostende. Maar opgepast, zorg dat je nog energie over hebt om te kunnen schreeuwen in het pretpark van Bellewarede! Je brengt ook nog een bezoek aan het reptielencentrum die fungeert als noodopvangcentrum voor verschillende reptielen.

 ’s Avonds gezellig aan het kampvuur zitten en zelf je eigen BBQ aansteken… Mmm dat begint hier al goed te ruiken! Geblinddoekt in de auto zitten, niet wetend waar je naar toe gaat, om dan in groep (met monitoren!) jullie eigen weg terug te vinden naar de kampplaats... Wie van jullie heeft het beste oriëntatiegevoel tijdens de dropping?

To Walk Again organiseert al jaren met succes vakanties voor jongeren met een fysieke beperking. Maak je tijdens het bewegen of sporten gebruik van een manuele/elektrische rolstoel of andere hulpmiddelen? Jouw ouders mogen op beide oren slapen. To Walk Again investeert in continue begeleiding, waaronder een verpleegkundige én een kinesitherapeut die 24/24u aanwezig zijn op het kamp. 

Locatie

De Zeekameel, Lombardsijde
adres:
Lombardsijdelaan 235
8434 Lombardsijde