europese unie logo efro logo
facebook instagram linkedin youtube youtube
localeschooser NL

Beachfun On wheels

Een week vol plezier

Kampen

Lombardsijde

5-9 jaar

Deze zomer ga jij naar Lombardsijde! In de knusse Zeekameel verblijf je op een boogscheut van het strand. Ideaal voor een week vol plezier met leuke nieuwe vriendjes. Hier staan strand en water centraal. Verveling is uitgesloten bij de rollende bende.

Tijdens een spervuur aan activiteiten ga je zwemmen en speel je een coole spellen op het strand. Je gaat racen in de achtbanen van Plopsaland en maakt in een reuze kano de wateren onveilig!

Je brengt een bezoek aan het reptielencentrum die fungeert als noodopvangcentrum voor allerlei reptielen. Onder begeleiding van een ervaren garnaalvisser leren we de leefwereld van krabben en garnaalvissen beter kennen. Benieuwd wie de grootste krab zal spotten op het strand!

De verveling zal niet toeslaan want we zorgen voor kamp op maat boordevol plezier!

To Walk Again organiseert al jaren met succes vakanties voor jongeren met een fysieke beperking. Maak je tijdens het bewegen of sporten gebruik van een manuele/elektrische rolstoel of andere hulpmiddelen? Jouw ouders mogen op beide oren slapen. To Walk Again investeert in continue begeleiding, waaronder een verpleegkundige én een kinesitherapeut die 24/24u aanwezig zijn op het kamp. 

Locatie

De Zeekameel, Lombardsijde
adres:
Lombardsijdelaan 235
8434 Lombardsijde