europese unie logo efro logo
facebook instagram linkedin youtube youtube
localeschooser NL

Ride Up

Op zaterdag 1 mei 2021 begint er een bijzonder project voor To Walk Again. Peter Geys ,Ex-BMX’er en voormalig vicewereldkampioen, start op deze dag zijn Ride-Up Reis rond de wereld. Hij zal dit doen ten voordele van To Walk Again en Te Gek!?.

Maar starten doet hij met een ongelooflijke stunt, de Atomium Bike Stunt op woensdag 28 april 2021. Dan fietst Peter Geys vanuit de bovenste bol van het Atomium, op een hoogte van 92 meter, de 506 treden naar beneden. Via livestream zal de stunt te volgen zijn op de kanalen van Te Gek!? en To Walk Again. Na deze stunt vertrekt hij op zijn wereldreis ten voordele van To Walk Again en Te Gek!?

In zes etappes zal Peter een volledige ronde maken rondom onze planeet. Een reis die hem zal brengen langs landen zoals Spanje, Iran, India en de VS. Of adembenemende plaatsen zoals de Golden Gate Bridge in San Francisco en het Himalayagebergte in het midden van Azië.

Doorheen zijn leven als atleet, maar ook als ondernemer en papa, heeft Peter al heel wat waters doorzwommen. Al enkele jaren broedt hij op het plan om een ongelooflijke uitdaging aan te gaan. Eén met hart en ziel, een echt levenswerk! Dit alles wil hij doen voor twee vzw’s die hem nauw aan het hart liggen

Eén persoon op vier krijgt te maken met psychische problemen. Te Gek!? – vzw Steunpunt Geestelijke Gezondheid wil het taboe rond geestelijke gezondheid doorbreken en via tal van uitgerolde activiteiten en nieuwe methodieken zoals kwartiermaken, buddywerking, herstelacademie, herstelplatform, De ZorgSamen, het organiseren van congressen, ... inzetten op een humane geestelijke gezondheidszorg.

Meer dan 200 dagen zal Peter onderweg zijn om deze uitdaging te verwezenlijken. Een periode waarin Peter heel wat bijzondere herinneringen zal maken. Ook jij kan hier deel van uitmaken. Steun To Walk Again en TeGek!? hier en ontvang een gepersonaliseerde postkaart van Peter, met foto’s van op de plaats waar Peter zich op dat moment bevindt.

Steun deze actie en doneer een bijdrage volledig ten voordele van TeGek!? en To Walk Again.

Vanaf een donatie van 75 euro ontvang je een gepersonaliseerde postkaart van Peter.

 

Steun nu

Zijn reis kan je volgen via Facebook, Instagram en Youtube.

Ook Te Gek!? en To Walk Again zullen regelmatig updates plaatsen over de reis van Peter.

Wil je Peter live volgen? Dat kan via zijn GPS tracker!

Steun Nu