europese unie logo efro logo
facebook instagram linkedin youtube youtube
localeschooser NL

Nieuwe directeur

23/06/2021

Thomas Caers wordt de nieuwe directeur van To Walk Again

Vanaf midden juli zal Thomas Caers zijn schouders zetten onder To Walk Again. Na een rijke carrière in de voetbalwereld geeft Thomas hiermee gestalte aan zijn droom om binnen de zorg- en gezondheidssector het verschil te kunnen maken. Dat het geen ‘walk in the park’ is, schrikt Thomas helemaal niet af. Net nu de coronacrisis het de organisatie financieel verre van gemakkelijk maakt, is het des te uitdagender om er deel van te mogen uitmaken.

Thomas legt zijn keuze voor To Walk Again uit: “Ik heb steeds met volle goesting meegedraaid in de voetbalwereld: als voetballer, als hoofdcoach als Academiedirecteur en als hoofd van de scouting. Een rijke ervaring die mee de persoon die ik nu ben, heeft gevormd. Maar de laatste maanden voelde ik het meer en meer borrelen en droomde ik van een job met meer zingeving. En waar kan dit beter dan in de zorg- en gezondheidssector. Als Herentalsenaar volg ik To Walk Again ook al jaren. Het is zo mooi om te zien hoe de sporters en revalidanten elke dag het beste van zichzelf geven, hoe ze hun beperkingen omzetten in mogelijkheden, hoe ze zich ondanks alles elke dag uitdagen. Ik ben er zeker van dat ze me nog heel veel levenswijsheid zullen bijbrengen”.

Wij bij To Walk Again zijn verheugd met de komst van Thomas. Zeker nu de organisatie erg te lijden heeft onder de financiële gevolgen van de coronacrisis zal zijn uitgebreide netwerk, innovatieve leiderschap en warme persoonlijkheid ons terug stevig in de startblokken zetten.  

Over Thomas Caers

  • ° 14/01/1973
  • Master in de Bewegings- en Sportwetenschappen (1991-1995)
  • Profvoetballer (1996-2004) – KFC Tongerlo, KVC Westerlo, KAA Gent, MVV Maastricht en STVV.
  • Coach (2006) - STVV
  • Academie Directeur (2008-2018) – JMG Academie van Lierse en Essevee Soccer School van SV Zulte Waregem
  • Hoofd Scouting (2019-2021) – SV Zulte Waregem