europese unie logo efro logo
facebook instagram linkedin youtube youtube
localeschooser NL

Een nieuwe start voor To Walk Again

24/07/2022

Het is geen geheim dat de coronacrisis, haar naweeën en de huidige energie- en grondstoffencrisis er stevig inhakt bij burgers, bedrijven en organisaties. Ook To Walk Again ontspringt deze dans helaas niet.

De inkomsten uit events en fundraising waren dermate ernstig gedaald dat een interne herstructurering zich heeft opgedrongen. Met pijn in het hart hebben wij van een aantal personeelsleden moeten afscheid nemen.

Maar ondanks deze harde realiteit toont To Walk Again haar weerbaarheid en daadkracht.

Zo zijn recent gesprekken opgestart met Sporta en met AZ Herentals om de unieke werking van To Walk Again na de zomer te integreren binnen hun werking. Wij willen in een sterk partnerschap de verdere toekomst van onze mooie organisatie uittekenen. Bovendien onderhandelen we volop voor ondersteuning vanuit de overheid waardoor meer mensen met een beperking zullen kunnen rekenen op postrevalidatie, ondersteund door innovatieve technologie.

Zo kunnen we samen met onze vele sympathisanten, loyale partners en sponsors pionier blijven in het aanbieden van sportkampen aan kinderen met een beperking én van het laagdrempelig aanbod aan hoogtechnologische postrevalidatie. To Walk Again start door als fundraisingsorganisatie en blijft voorvechter van breed toegankelijke en vooruitstrevende inclusie van kinderen, jongeren en volwassenen met een beperking, … maar vooral met dromen voor een hoopvolle toekomst.

 

Toon Claes - Voorzitter To Walk Again vzw