europese unie logo efro logo
facebook instagram linkedin youtube youtube
localeschooser NL

Beachfun On wheels 10-16j

DE KUST IS COOOOOOL!

Kampen

Lombardsijde

10-16j

Deze zomer ga jij naar Lombardsijde! In de knusse Zeekameel verblijf je op een boogscheut van het strand. Ideaal voor een week vol plezier met leuke nieuwe vriendjes. Hier staan strand en water centraal. Verveling is uitgesloten bij de rollende bende.

 

Tijdens een spervuur aan activiteiten ga je zwemmen en speel je een cool strandspel. Bij Piratenpotpourri verkleden we ons als echte piraten. We gaan op avontuur op het strand... En net zoals echte piraten gaan we, aan de hand van leuke spelletjes, op zoek naar de schat!

 

Oh, voor we het vergeten: je gaat ook op uitstap. Naar waar? Ah... verrassing! Misschien wordt het wel Plopsaland? Of een unieke sportinitiatie? Misschien wel allebei? Ga mee met To Walk Again en je ontdekt het!

 

To Walk Again organiseert al jaren met succes vakanties voor jongeren met een fysieke beperking. Maak je tijdens het bewegen of sporten gebruik van een manuele rolstoel of andere hulpmiddelen? Jouw ouders mogen op beide oren slapen. To Walk Again investeert in continue begeleiding. Fantastische monitoren staan 24u/24u ter beschikking.

Locatie

Lombardsijdelaan 235
8434 Lombardsijde