europese unie logo efro logo
youtube
localeschooser FR

Crea cooking on wheels

EETFESTIJN ALS KAMPAFSLUITER

Beringen

6 - 12 jaar

*** NIEUW KAMP ***

Voor de echte topchefs & knutselfanaten!

De geur van warme appeltaart, een lekkere BBQ of versgebakken broodjes: Loopt het water je al in de mond? Zet je koksmuts op en trek je schort maar aan! Deze week kook je de coolste gerechtjes. We kiezen lekkere recepten en gaan aan de slag zoals in een echte topkeuken. Gedurende het kamp werken we toe naar het eetfestijn “Le moment suprême” dat op zaterdagmiddag zal plaatsvinden: Als echte top-chefs steken we een menu in elkaar voor dit eetfestijn waarvan alle ouders, monitoren alsook wijzelf samen van kunnen sMMMMMMullen …..!

En er staat nog meer op het programma: We brengen een bezoek aan een boerderij en laten ons creatief brein los tijdens de knutselactiviteiten. Zo kunnen we mooie servetringen maken of een taartdoos in elkaar knutselen. En de monitoren weten een heleboel leuke spellen die we samen kunnen spelen.

Voor je het weet is de week helaas al weer voorbij gevlogen en ga jij als superkok terug naar huis!
To Walk Again organiseert al jaren met succes vakanties voor jongeren met een fysieke beperking. Maak je tijdens het bewegen of sporten gebruik van een manuele/elektrische rolstoel of andere hulpmiddelen? Jouw ouders mogen op beide oren slapen. To Walk Again investeert in continue begeleiding, waaronder een verpleegkundige én een kinesitherapeut die 24/24u aanwezig zijn op het kamp.

Lieu

Hoeve Genemeer
Adres: Genemeerstraat 163
3581 Beringen