europese unie logo efro logo
facebook instagram linkedin youtube youtube
localeschooser NL

Sponsor een event

To Walk Again kan alle hulp gebruiken!

To Walk Again organiseert diverse evenementen om geld in te zamelen : de Bloesemwalk, de Run To Walk Again, de NIGHT, de Brunch, en de Quiz To Walk Again.  

Om ervoor te zorgen dat zoveel mogelijk fondsen naar de werking met mensen met een fysieke beperking gaat, zijn we voortdurend op zoek naar sponsors. Zo kunnen wij onze organisatiekost drukken, en fondsenwerving maximaliseren. 

Hiernaast willen wij natuurlijk zeer kwalitatieve evenementen neerzetten, maar niet tegen elke prijs. Voor charity events kunnen sponsorships de kloof dichten tussen een basic event en een top event. En we blijven, zoals steeds, ambitieus.

Heb je interesse om je merk te linken aan een goede doel als To Walk Again? Neem met ons contact op. We werken samen een duurzaam win-win format uit. We vinden het belangrijk dat een sponsor niet louter financiert, maar ook deel van het event uitmaakt, en positief in de kijker staat (zowel tijdens het event, als naar jullie stakeholders toe).

Wij staan open voor financiele, logistieke en service sponsors.

Voor volgende event-items kunnen wij steeds hulp gebruiken : vrijwilligerspool (bv AG Insurance zet werknemers in tijdens de Night dinner), bevoorradingsposten, tenten, camionetten, randanimatie, optredens, signalisatie, drukwerk, fotografie, video opnames & montage, prijzenpots, live tracking event kits, goodie bags, startbogen, medailles, crew sportswear, etc.