europese unie logo efro logo
facebook instagram linkedin youtube youtube
localeschooser NL

Run To Walk Again

10 UUR KNALLEN VOOR EEN TOEKOMST WAARIN IEDEREEN STAPT

@THOMAS MORE GEEL of JE EIGEN KOT

25/09/2021

Doe mee aan onze teams run in geel of beweeg 10 uren lang rondom je eigen kot.

Wil jij coronafrustraties uit je lijf lopen? Heb jij nog eens zin in wat sportieve strijd? En heb jij zin in gezellig samen zijn met vrienden?

RUN To Walk Again is back!

Het lijk al een eeuwigheid geleden, maar er is licht aan het einde van de tunnel. Vanaf deze zomer zullen we opnieuw events mogen organiseren. Tijd dus om onze beroemde RUN weer vanonder het stof te halen!

Vorig jaar waren wij genoodzaakt om onze RUN op een virtuele manier te organiseren. Maar dit jaar gaan we terug naar het alombekende concept. Een Teams RUN op locatie!

Dit jaar trekken we naar de Thomas More Campus in Geel voor een 10 uur durende estafette run. Teams van 15 personen (incl. 1 andersvalide atleet) zullen zoveel mogelijk rondes afleggen op een parcours van 7km. Terwijl de teams even pauze nemen zal de andersvalide atleet zijn team vertegenwoordigen in een superspannende handbikerace. Voltooi zoveel mogelijk rondes en win het eindklassement!

Maar geen RUN To Walk Again zonder een gezellig en feestelijk avondevent! In lijn met de, op dat moment geldende, coronamaatregelen zullen wij als afsluiter een avondprogramma in mekaar boxen. Hierover later meer info! Eén ding staat vast: het wordt gezellig.

Teams RUN @Thomas More Geel

Doe met je team van ongeveer 15 personen en minstens 1 andersvalide atleet mee aan onze teams estafette run. Het concept is simpel! Loop, wheel en handbike binnen de 10 uur zoveel mogelijk rondes rondom de studentencampus (parcours: +/- 7 km) en win onze To Walk Again Beker.

Schrijf een team in, haal met sponsoracties minstens €3.000 op en beleef een onvergetelijke dag op de Thomas More Campus.

Meer info

Teams @ Je Eigen Kot

Uit de afgelopen editie hebben we ook iets geleerd. Ook virtueel kan hip en leuk zijn!

Omwille van de vele positieve reacties willen we de virtuele run blijven aanbieden. Kom samen met je vrienden en loop in je eigen omgeving op een eigen parcours naar keuze.

Loop, handbike, wandel, wheel, skeeler, fiets,….alles is toegelaten in deze virtuele competitie. Stippel met je team een route uit in je eigen buurt. Ga de strijd aan met de andere virtuele teams en probeer volgende prijzen te winnen:

 • Origineelste GPS route
 • Leukste selfie
 • Mooiste foto van onderweg
 • Meest aantal bewogen uren met je team
 • Meest aantal deelnemers in je team

Schrijf een team in, haal met sponsoracties minstens €3.000 op en beleef een onvergetelijke dag samen met je team.

 Meer info 

Individueel @ Je Eigen Kot

Doe jij liever je kilometers alleen of in een kleine groep? En wil jij vooral To Walk Again steunen? Strijd mee voor volgende prijzen:

 • Origineelste GPS route
 • Leukste selfie
 • Mooiste foto van onderweg

Schrijf je in en schenk €25 aan To Walk Again.

Meer info

 

FAQ

Wie is To Walk Again?

To Walk Again is een vzw met grote ambities op het vlak van sporten, bewegen en revalideren voor volwassenen en kinderen met een beperking. Naast onze unieke positie als inclusieve aanbieder van sportactiviteiten en zomerkampen, zijn we voorloper in gangrevalidatie via staprobots en andere innovatieve, hoogtechnologische revalidatietherapieën.

Wat is de RUN To Walk Again?

De RUN is een 10 uur durende inclusief loopevenement ten voordele van To Walk Again. Inclusiviteit is het kernwoord. Valide en andersvalide personen sporten samen en strijden samen voor de hoofdprijs. Het concept is simpel: loop, wheel en handbike binnen de 10 uur zoveel mogelijk rondes rondom de studentencampus (parcours: +/- 7 km) en win onze To Walk Again Beker.

Wat gebeurt er met het ingezamelde geld?

SAMEN STAPPEN zetten. Daar gaat het om. Met de opbrengst van ‘RUN To Walk Again’:

 • Financieren we de aankoop van een nieuwe staprobot (Een nieuwe robot kost €180.000)
 • Maken we dromen waar en organiseren we extreme sportervaringen en reizen voor onze leden
 • Optimaliseren we zomerkampen op maat voor kinderen en jongeren met een fysieke beperking

Help wij hebben geen handbiker

Van 13u tot 14u is er een handbikerace. Deze zal mee bepalend zijn voor je teamresultaat. Ken je geen handbiker? Geen nood, we brengen je in contact met onze leden. Of wil je zelf voelen wat handbiken is als valide atleet, dan helpen we je graag aan een handbike. Contacteer ons via activiteiten@towalkagain.be

Locatie

 Thomas More - Campus Geel

Kleinhoefstraat 4
2440 Geel