europese unie logo efro logo
facebook instagram linkedin youtube youtube
localeschooser NL

De Bloesemwalk

Ga mee op pad voor een toekomst waarin iedereen stapt

Sint-Truiden

18/04/2021

DE BLOESEMWALK

De BLOESEMWALK is een unieke wandelmarathon tijdens de bloesemperiode in de Haspengouwse fruitstreek, ten voordele van TO WALK AGAIN. 42km / 21km / 10km

Je bent helemaal mee met het verhaal en wil niets liever dan je steentje bijdragen aan de BLOESEMWALK? Fantastisch! Je kan er onmiddellijk aan beginnen, zonder dat je eerst iets hoeft te betalen of zelfs te weten wie je teamleden zullen worden. Zo ga je te werk:

  • Kies welke wandeling voor jou het beste past en schrijf je daarvoor (kosteloos) in. Geen zorgen als je nog niet weet wie in je team zal zitten: dat kan je later ook nog regelen. Je kan trouwens ook perfect meerdere teams inschrijven.
  • Eens ingeschreven, ontvang je een bevestigingsmailtje met daarin de verdere stappen. Je kan vanaf dan ook mensen uitnodigen om deel uit te maken van jouw team. Per persoon die je uitnodiging accepteert, gaat je donatietarget op je teampagina met €250 omhoog. Elk team dient overigens over minimaal 3 deelnemers te beschikken, behalve het familieteam: aangezien het startgeld daar €500 bedraagt ongeacht het werkelijke aantal deelnemers, voeg je voor zo'n team slechts twee deelnemers online toe.
  • Je kunt meteen ook beginnen met het personaliseren van je online teampagina. Een leuke naam, foto, korte omschrijving,... je mag gerust creatief zijn. Deze stap is geen verplichting, maar een fijne teampagina maakt het des te makkelijker voor je om fondsen in te zamelen.
  • Zodra je er klaar voor bent, kun je beginnen met het verzamelen van donaties. Het enige wat je daarvoor hoeft te doen, is vrienden, familie en collega's vragen om jouw team te steunen via jouw online teampagina. Op social media bijvoorbeeld, kun je de URL van je teampagina simpelweg kopiëren en plakken en zo het woord verspreiden.
  • Zodra je gemiddeld €250 per deelnemer hebt ingezameld (of minimaal €500 in totaal als je voor de familiewandeling koos), staat niets jouw deelname aan de BLOESEMWALK nog in de weg.
  • Be there op 18 april!

Locatie

Waar en hoe laat?

Droneport, de hub  

Vertrek-en aankomstplaats: Droneport, Lichtenberglaan 1090, 3800 Sint-Truiden.  

Er is parking voorzien. Toiletten zijn aanwezig, douches en kleedkamers niet. 

Droneport

Starttijden BLOESEMWALK zondag 18 april 2021 

  • 42km wandelmarathon: vertrekken tussen 06.00u en 09.00u (tijdslimiet van 10uur) 
  • 21km halve wandelmarathon: vertrekken tussen 08.00u en 11.00u  
  • 10km familiewandeling: vertrekken tussen 11.00u en 14.00u