europese unie logo efro logo
facebook instagram linkedin youtube youtube
localeschooser NL

Doneer nu !

Help ons (and feel good)

Geven doet meer dan ooit leven!

 

Dat het een moeilijk jaar was, hoeven we niemand meer te vertellen. Het was een jaar van creatief aanpassen, een jaar van hoopvol dromen, een jaar van vallen en opstaan. Vooral dat laatste nemen we bij To Walk Again letterlijk. Want ondanks verwarring en onzekerheid blijven wij dag in, dag uit 100% gaan voor revalidatie en hoop. Meer dan ooit hebben onze mensen, onze revalidanten nood aan een lichtpuntje. To Walk Again biedt houvast en streeft samen met hen naar een rooskleurige toekomst. Een toekomst waar bewegen opnieuw zonder (al te veel) beperkingen kan. Maar wist je dat To Walk Again daar 100% afhankelijk is van giften?

Echter heeft de pandemie ervoor gezorgd dat onze hartverwarmende activiteiten, en bijgevolg onze fondsenwerving, volledig zijn stilgevallen… En geen fondsenwerving betekent geen geld. En geen geld betekent geen onderzoek, geen kampen, geen hoop… Elk financieel duwtje in de rug is dus broodnodig. Nodig om mensen met een fysieke beperking elke dag opnieuw te laten geloven, opnieuw hoop te geven. Help jij mee?

Doe een gift en zorg er samen met To Walk Again voor dat dromen uitkomen! Samen geloven, samen hopen, samen hoop geven!

Merci!
Uit de grond van ons hart!

Met welk bedrag wil je ons steunen?

Geef nu € 25

Super, u doneert € 25


Geef nu € 40

Super, u doneert € 40


Geef nu € 80

Super, u doneert € 80


Geef nu ...

Super, u doneert € ...


To Walk Again maandelijks steunen? Dat kan vanaf nu ook. Klik hier en vul het formulier in. 

Niet vertrouwd met online betalingen? Je kan ook een gift overmaken op het rekeningnummer IBAN: BE02 1431 0070 9040 / BIC: GEBABEBB 

FAQ fiscale attesten en belastingvermindering.

Bekijk hier alle vragen.