europese unie logo efro logo
facebook instagram linkedin youtube youtube
localeschooser NL

Doe een gift van 80€

geef iemand met een fysieke beperking 1 revalidatiesessie

Doe een gift van 80€ en geef iemand met een fysieke beperking 1 revalidatiesessie met inzet van hoogtechnologie.

Voor een kinebehandeling dmv hoogtechnologie rekent To Walk Again het geconventioneerde, wettelijk bedrag aan van 25€ (ook van toepassing voor een 30 min. kinésessie voor mensen zonder fysieke beperking). De werkelijke kostprijs voor een kinésessie met inzet van hoogtechnologie echter, bedraagt liefst 80€ meer.

Vanwaar dat verschil?

1. De meerkost van tijd

Het werken met revalidanten met een fysieke beperking vergt nu éénmaal meer tijd gezien de hogere nood aan begeleiding. Revalidanten met een zware aandoening kunnnen onmogelijk individueel oefenen. Onze revalidanten hebben veel ondersteuning nodig waarbij 30 minuten therapie vaak tekortschiet. Dit is te weinig tijd om iets te kunnen bereiken. Ook het instellen van hoogtechnologie vergt tijd. Ter illustratie : een revalidant in en uit een ekso staprobot plaatsen vergt 10 minuten.

To Walk Again besteedt tijdens een wekelijkse kinésessie steeds een vol uur, voor het tarief van een half uur. Onder revalidanten verdienen de volle, noodzakelijke aandacht!

2. De meerkost van hoogtechnologie.

To Walk Again draagt alle investeringen voor het gebruik van hoogtechnologie zelf, zonder enig supplement door te rekenen aan de revalidant. We beschikken over de nieuwste en meest vooruitstrevende technologische apparatuur voor revalidatie : Ekso Bionics staprobots, Zero G, Gloreha, Statoestellen, etc. De medische en technologische ontwikkelingen zijn constant in beweging en ook To Walk Again blijft door investeringen steeds in beweging. Zo is ons REVAlution Center een state-of-the-art Living Lab voor toegepast onderzoek. Aan hoogtechnologie hangt vanzelfsprekend een duur, maar noodzakelijk prijskaartje.

 

Met 80€ geef u iemand met een fysieke beperking 1 revalidatiesessie met inzet van hoogtechnologie

U helpt iemand met een gedeeltelijke of volledige verlamming om

  • resultaten te boeken met de eksostaprobot (bv verminderig van secundaire effecten van rolstoelgebruikers: osteoporose, slechte bloedcirculatie, verminderde darmtransit, …)
  • spieren opnieuw te prikkelen dmv electrostimulatie
  • het evenwicht, de houding, en het gangpatroon te verbeteren dmv innovaties als Zero G (ondersteuning die je zwaartekracht gedeeltelijk of volledig wegneemt) en Motion Lab

FAQ fiscale attesten en belastingvermindering