europese unie logo efro logo
facebook instagram linkedin youtube youtube
localeschooser NL
349931201 661666822462618 1155507831171228261 n

Steun de actie "Alle 581"

Dirk Vandervelden is intussen in de laatste rechte lijn van zijn actie "Alle 581". België telt 581 gemeenten. Die gaat Dirk allemaal met de fiets doorkruisen op 581 dagen met als doel minstens 5.810 euro in te zamelen voor To Walk Again. Op zaterdag 5 augustus 2023 zitten zijn 581 erop. Help jij hem zijn doel te bereiken? 

 

 

Steun Dirk

To Walk Again

DOE EEN GIFT EN MAAK DROMEN WAAR!

To Walk Again heeft grote ambities op het vlak van sporten, bewegen en revalideren voor iedereen met een fysieke beperking. Help jij mee onze ambities mogelijk te maken?

Doe een gift

To Walk Again

DOE EEN GIFT EN MAAK DROMEN WAAR!

To Walk Again heeft grote ambities op het vlak van sporten, bewegen en revalideren voor iedereen met een fysieke beperking. Help jij mee onze ambities mogelijk te maken?

Doe een gift

waar we voor staan

Specifieke expertise voor mensen met een fysieke beperking

To Walk Again wil mensen met een fysieke beperking via sport en beweging (opnieuw) maximaal laten genieten van hun eigen kunnen. Samen zetten we stappen vooruit!

Onze Hoop

To Walk Again vzw staat voor hoop. We ondersteunen mensen met een fysieke beperking in hun weg naar een actief leven waar ze ten volle van kunnen genieten!

Onderzoek

Om op de hoogte te blijven van de nieuwste inzichten werkt To Walk Again vzw nauw samen met toonaangevende internationale en nationale (universitaire) onderzoeksgroepen.

Lees Meer

Technologie

Via de nieuwste en meest vooruitstrevende technologische apparatuur biedt To Walk Again revalidatie op maat aan voor mensen met een fysieke beperking.

Lees Meer

linkImg12x

To Walk Again zoekt jou!

Zet jij je graag in voor de mooie dingen in het leven?

Dat treft! Want wij kunnen alle hulp gebruiken. Word vrijwilliger van To Walk Again en tover een glimlach op vele gezichten.

Inschrijven

OMDAT EEN CIJFER SOMS MEER ZEGT DAN DUIZEND WOORDEN

Vlamingen met dwarslaesie

Kinderen met CP (cerebrale parese)

Herseninfarcten per jaar

quotation mark
  • Elke tegenslag in het leven is een kans om terug te vechten. Negatieve veranderingen geven je de kans nieuwe manieren te ontdekken om je doelen te bereiken.

    Marc Herremans

    jamesarthur 2114
  • In het REVAlution Center voel ik me goed. Ik krijg er de kans om op mijn eigen tempo te revalideren en mezelf verder te ontwikkelen.

    Simon Pittomvils - Patiënt in het REVAlution Center

    simon close up