Current Size: 100%

Night to walk again

Een onvergetelijke nacht met glamour en glitter, een menu van topchefs en champagne die rijkelijk vloeit, spektakel en dans, u krijgt het allemaal tijdens de Night To Walk Again. En er wordt niet alleen gefeest, tijdens deze nacht vol verwondering staat iedereen ten dienste van het goede doel. De opbrengst van deze nacht gaat integraal naar de werking van To Walk Again. Doordat u geniet van spijs en drank, genieten mensen met een beperking van sport en spel. Als dit geen mooi compromis is?

Zorg dat u erbij bent, alle informatie vindt u op de website: www.nighttowalkagain.com en facebookpagina.

Run To Walk Again

De Run To Walk Again is dé teambuildingactiviteit bij uitstek waarbij een afstand van 300km (7 marathons) dient overbrugd te worden tussen zaterdagochtend 8u en zondagmiddag 16u00. Teams bestaan uit lopers en minimum 1 handbiker. Dat doen zij in estafettevorm, waarbij zij volledig zelf plannen wie wanneer in actie komt, waar en na hoeveel kilometer de teamleden elkaar aflossen en hoe ze het onderweg en in het Run To Walk Again-village gezellig maken. DIt jaar vindt het event plaats op 23 & 24 september 2017.

Ze laten zich sponsoren voor hun deelname en de opbrengst gaat integraal naar To Walk Again vzw, de stichting van Marc Herremans.
Trek uw stoute schoenen aan en maak samen het verschil. Run together make a difference.
Alle informatie vindt u op de website

 

U/TURN

Dit is een avontuurlijk project voor mensen met een beperking. De naam U/TURN staat voor durven veranderen, je leven omkeren, het gaat over 'tegen de stroom in' gaan, zelfs over 'aanvaarding'.

'Voorbij de grens' heeft onder andere bewezen dat mensen dankzij zo'n avontuurlijke reis
beter leren omgaan met hun beperking.

 

U/TURN wil mensen laten inzien dat een fysieke beperking geen beperking van hun leven mag vormen.
Bovendien is reizen met project U/TURN gewoon pure fun ! 

Alle informatie over project U/TURN vindt u op de website.

 

© 2018 To walk again vzw
Een site door sporta.be