Current Size: 100%

De zomer zit er helaas op, maar we kunnen tevreden terugkijken naar de leuke momenten die er samen beleefd zijn op de zomerkampen!

 

TWA Beachfun
De Zeekameel in Lombardsijde was zoals gewoonlijk onze vaste uitvalsbasis voor deze kampen. De 1e week waren de 10 – 13 jarigen aan de beurt. Zij hebben zich helemaal kunnen uitleven tijdens het kiten, laserbattlen, koken, strandnamiddag,… Het hoogtepunt was toch wel ons dagje Bellewaerde! Alle zintuigen werden massaal geprikkeld, kortweg een dag om nooit te vergeten!
Daarna waren onze jongsten aan de beurt. Ook voor hen stonden er veel activiteiten op het programma: zwemmen, ijsje eten, sportvoormiddag, cupcakes maken,… Woensdag trokken de dol-fijne kids en monitoren naar het Boudewijn Seapark. Ogen te kort voor de vele attracties en vooral de spetterende zeeleeuwen- en dolfijnenshow. Wat kunnen deze zeedieren wondermooi duiken en springen!
Ten slotte mochten de +14 jarigen de Zeekameel onveilig gaan maken gedurende de 6e week van de zomervakantie. Uiteraard kon een rustige strandnamiddag niet ontbreken, maar er stonden ook actievere activiteiten op het programma: zeilwagenrijden, varen met een reuzenkano, laserbattlen,… Met Bellewaerde op woensdag, was deze week de perfecte mix tussen spanning en ontspanning.

           

 

TWA Rolstoeldans
Op zondag 17 juli was het terug zo ver, het jaarlijkse rolstoeldanskamp ging dan van start. 9 super gemotiveerde deelnemers en 5 monitoren waren er helemaal klaar voor om het beste van zichzelf te geven en de beste dansmoves uit de kast te halen. Elke dag werd er vol overgave gerepeteerd en het uiteindelijke resultaat op vrijdag was verbluffend! Wat een mooie slotshow hebben deze dansers neergezet! Het luide applaus en de vreugde op de dansende gezichten was hier het levende bewijs van. Een hele dikke proficiat!

                                                             

 

TWA Paardrijden
Het laatste binnenlands kamp was, zoals alle kampen deze zomer, een schot in de roos. Met 14 deelnemers waren ze dit jaar om ’s morgens verschillende sporten te beoefenen (boogschieten, hockey, atletiek, voetbal, dans,…) en ’s namiddags de paarden en pony’s van Manège Heikenhof te verzorgen en te berijden. Met een mooie demonstratie en vele knuffels voor de paarden en monitoren werd deze week in schoonheid afgesloten.

                                                           

TWA Italië
Voor de 16-plussers stond er dan weer een buitenlands kamp op het programma. Dit jaar trokken we naar het prachtige Gardameer in Italië. Naast cultuur opsnuiven in Verona en Sirmione was er ook tijd voor dikke fun in Movieland. Decorstukken uit verschillende films, shows á la Rambo, maar vooral het horrorhuis was een schot in de roos! Voor afkoeling konden we terecht in een heus waterpretpark en ook een duik tussen de zwanen in het heerlijke water van het Gardameer kon niet ontbreken! De boottocht van en naar Lazise op de laatste dag was de perfecte afsluiter van deze zonovergoten vakantie. La dolce vita zoals het zou moeten zijn!

                                                          

 

Hopelijk zien we jullie volgend jaar allemaal terug! Heb je geen zin om nog een jaartje te wachten, geen nood, jullie zijn steeds welkom op onze On Wheels dagen en andere leuke activiteiten gedurende de kamp-loze maanden. Be there!

 

To Walk Again, To Work Again, To Live Again
 

© 2018 To walk again vzw
Een site door sporta.be