Current Size: 100%

Rotary Westerlo gaat met haar Rotary Night Club (RNC) een nieuwe richting in. Ze toveren een oude legerhal op de Golfclub Witbos (het oude Engels Kamp) om tot een spetterende, adembenemend mooie en feestelijke Night Club. U wordt daar ontvangen met bubbels, u geniet aan tafel van een viergangenmenu, en dat allemaal met live music, live acts en live entertainment. Met de band Session gaan we stijlvol de avond in: ambiance verzekerd. Als wij naar huis gaan zeggen we tegen elkaar: “Dit was een avond om nooit te vergeten.”.

Rotary club Westerlo zet ons allemaal in om, naast de drukte van elke dag, het goede doel te steunen. Naast vele kleine projecten steunen ze dit jaar de vzw “To Walk Again” van stichter Marc Herremans. Wij zijn vereerd om dit jaar als goed doel gekozen te zijn. Met deze steun kunnen we personen met een fysieke beperking verder begeleiden in een leven vol sport, beweging en (re)integratie.

Kortom een gezellige avond, een netwerkmoment, een leerrijke ervaring en een opportuniteit om relaties en connecties uit te nodigen.

We zien elkaar graag op zaterdag 21 januari in 2017 op de  nieuwe Rotary Night Club: met stijl, veel klasse en een beetje glitter. Wij beloven u een avond om nooit te vergeten, een avond waar u graag naar terugkomt!  Voor meer info en tickets, surf naar http://rotary-westerlo.mozello.be/

                                                                    

© 2018 To walk again vzw
Een site door sporta.be