Current Size: 100%

To Walk Again gaat op zoek naar geschikte naam voor postrevalidatiecentrum
-
9 mei
To Walk Again is op zoek naar een geschikte naam voor het postrevalidatiecentrum dat de organisatie dit najaar opent. ‘Omdat we een breed gedragen naam willen, organiseren we een wedstrijd’, zegt peter Wout van Aert. ‘Iedereen kan tot en met 25 juni een voorstel indienen. De bedenker van de winnende inzending is mijn eregast tijdens een cross volgend seizoen.’
William Boeva “reset” voor To Walk Again!
-
5 mei
Na zijn eerste succesvoorstelling ‘Megalomaan’, heeft Wiliam Boeva een tweede voorstelling ‘Reset’ op het programma staan. Deze is nog sneller, nog scherper én nog verrassender. De recensies zijn lovend. Daarenboven schenkt William de volledige gage van zijn voorstelling op 11/5/2017 in het Capitole te Gent aan To Walk Again! Twijfel niet en kom genieten van zijn humor.
Rotary Night Club
-
7 mrt

De Rotary Night Club Van Rotary Westerlo schenkt 35.000 euro aan To Walk Again! 

Wat een prachtig bedrag! Merci Rotary Westerlo. 

Lees het artikel via HLN.be

On Wheels Oudenaarde
-
27 feb

Op 14 mei strijkt To Walk Again neer op het recreatiedomein De Donk te Oudenaarde, thuisbasis van The Outsider Vlaamse Ardennen, wat garant staat voor een dag vol avontuur! Je kan razendsnel (zit)-waterskiën aan de gloednieuwe kabelbaan, een tochtje maken op het water met de kajak en de zeilboot of een sprong in het diepe wagen met de deathride.

Antwerp 10 Miles & Marathon
-
16 feb

Aan alle deelnemers een dikke merci om te lopen voor To Walk Again. 

Maar liefst 1390 lopers kozen ervoor To Walk Again te steunen. Dit bracht een bedrag van 13900 euro op, dat integraal naar de werking van To Walk Again gaat. 

Jullie zijn fantastisch! Tot op de volgende editie op 22 april 2018! 

 

 

 

Sportevenementen tvv To Walk Again
-
2 feb

Er zijn in de loop van het jaar weer heel wat sportevenementen tvv To Walk Again. Heb je zin om het To Walk Again team te vergezellen, dan ben je meer dan welkom! 

Aan onderstaande evenementen nemen een aantal van onze sporters of hun familieleden en vrienden deel. Heb je ook zin om mee te doen? Neem contact op met jakub.kratky@towalkagain.be

 

Datum

Activiteiten 2017
-
2 feb

Het einde van het jaar is in zicht, dus kunnen we volop beginnen uitkijken naar 2017. Ook volgend jaar heeft To Walk Again vzw tal van leuke activiteiten voor jou in petto! Begin maar alvast te genieten...

Fitness

  • Tongerlo --> elke dinsdag en donderdag
  • Merelbeke --> elke maandag en donderdag
  • Wachtebeke --> elke maandag

Meer info

 

Rolstoelbasketbal

  • Gent --> tweewekelijks op zaterdag

Meer info

1ste steenlegging postrevalidatiecentrum
-
1 feb

De uitbouw van ons postrevalidatiecentrum is officieel in gang gezet met de 1ste steenlegging op het 6de verdiep van AZ Herentals. 

Met ongelooflijk veel trots melden wij ook het peter- en meterschap van wereldkampioen cyclocross Wout Van Aert en Sarah De Bie! 

 

 

Rotary Night Club
-
9 jan
RNC 2017 zal op 21 januari plaatsvinden in de feesthal van golfclub Witbos in Noorderwijk Herentals. Vanaf 22u is iedereen welkom om gezellig mee te feesten voor het goede doel (inkom: 10 €).
Brunch To Walk Again
-
1 jan
Op zondag 12 februari 2017 zijn jullie van harte welkom in zaal Marathon op het Sporta-centrum. Aanschuiven bij de bakker hoeft op deze dag niet, want wij zorgen voor een heerlijke brunch met alles erop en eraan! Bij deze jaarlijkse brunch staat het gezellig samen zijn centraal. Trommel dus je familie en vrienden op en kom smullen van al het lekkers.

© 2017 To walk again vzw
Een site door sporta.be