Current Size: 100%

Kampen

To Walk Again/Sporta organiseert al enkele jaren met succes meerdaagse kampen/vakanties. Maak je tijdens het bewegen/sporten/dansen gebruik van een manuele rolstoel, dan zijn deze kampen echt iets voor jou! Ben je jonger of heb je een andere beperking, gaan we samen op zoek naar een kamp op jouw maat. Met een verpleegster, ergotherapeut en kinesitherapeut zijn de deelnemende rollers aan de vakanties van To Walk Again verzekerd van een team dat 24u/24u ter beschikking staat.

Voorbeelden: Familieskivakantie, To Walk Again paardrijden, To Walk Again beachfun, To Walk Again sport & avontuur, To Walk Again dans, To Walk Again Italië.

Heb je interesse in deze kampen maar vormt de prijs een probleem? Raadpleeg vrijblijvend het aanbod op het Steunpunt Vakantieparticipatie, een online platform waar we de Sporta/To Walk Again-kampen aanbieden aan sterk verlaagde tarieven voor mensen die om financiële redenen of bijzondere moeilijkheden niet op vakantie kunnen. Ontdek vandaag nog of je in aanmerking komt via deze link.

Bekijk het volledige programma hier.

Pagina's

© 2018 To walk again vzw
Een site door sporta.be