Current Size: 100%

Tombola uitreiking Night To Walk Again
19 dec

De Night To Walk Again zat ook dit jaar weer boordevol tombola prijzen. Hieronder kan je de uitreiking bekijken. 

Kom je prijs afhalen op het onthaal van het sporta centrum (Geneinde 2, 2260 Tongerlo) vanaf 10u op dinsdag 20 december 2016.

-> Openingsuren: Weekdagen van 8u tot 19u 

 

Voor vragen kun u steeds terecht bij jakub.kratky@towalkagain.be

Nieuwsbrief November
7 nov
De winter begint stilaan zijn intrede te doen. Dat wil zeggen dat het tijd is voor de nieuwsbrief van november.
De warmste week
3 nov

 

Studio Brussel zal ook dit jaar weer zijn goed hart laten zien en de warmste week organiseren. 

To Walk Again is fier om dit jaar weer geselecteerd te zijn als Goed Doel. Bekijk het hier!

Al de acties zullen hieronder meegedeeld worden. Doe jij ook een actie? Laat het ons weten!

 

1. Kuif & Duif

Night To Walk Again
19 okt

Op 17 december 2016 zakken we weer af naar het casino van Knokke. Een onvergetelijke nacht met glamour en glitter, een menu van Catering Ten Dauwe, spektakel en dans, u krijgt het allemaal tijdens de Night To Walk Again.

En er wordt niet alleen gefeest, tijdens deze nacht vol verwondering staat iedereen ten dienste van het goede doel. De opbrengst van deze nacht gaat integraal naar de werking van To Walk Again. Doordat u geniet van spijs en drank, genieten mensen met een beperking van sport en spel. Als dit geen mooi compromis is?

Terugblik On Wheels Landgraaf
11 okt

Zaterdag 8 oktober was voor velen een dag om nooit te vergeten. Met een record aantal deelnemers (40!) waren we van de partij op de besneeuwde pistes van Snowworld Landgraaf voor onze jaarlijkse zitski-initiatie. Daarnaast werd er ook aangepast staand skiën en snowboarden gegeven.


24 enthousiaste monitoren/begeleiders leerden jong en oud de kneepjes van het (zit)skiën aan. Ondanks de koude, want inderdaad, het kan heel koud zijn in zo’n “frigo”, kwamen er enkel lachende gezichten van de skipiste af. 

Terugblik On Wheels Waregem
11 okt

Op zondag 25 september waren we weer te gast op de manege van Sport Vlaanderen in Waregem. We begonnen deze dag die in het teken staat van de paardensport onder een stralend zonnetje. In de namiddag hadden we heel even regen, maar dat kon de pret niet drukken. Ervaring of geen ervaring, iedereen was welkom!

Nieuwsbrief September
7 sep

De zomer is voorbij, maar dat geldt niet voor de activiteiten van To Walk Again. 

Neem een kijkje op de nieuwsbrief van september en blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes.

Nieuwsbrief: klik hier.

Terugblik zomerkampen
6 sep

De zomer zit er helaas op, maar we kunnen tevreden terugkijken naar de leuke momenten die er samen beleefd zijn op de zomerkampen!

 

Terugblik On Wheels Mol
28 jul
De On Wheels dag in teken van watersport was ook dit jaar weer een voltreffer!!
Run To Walk Again 2016
14 jun
7 marathons, 300km, één doel! Dat is de unieke teamuitdaging van de Run To Walk Again, die dit jaar voor de 5e keer plaats vindt.
Terugblik en tombola On Wings Koksijde
10 mei
Op zaterdag 30 april organiseerden het Belgian Handflight Fund en To Walk Again de derde editie van On Wings. Personen met een fysieke beperking konden genieten van een luchtdoop vanuit de luchtmachtbasis van Koksijde. Ben je benieuwd of je een prijs gewonnen hebt met de tombola tijdens On Wings Koksijde op 30 april?
Maak mee mirakels mogelijk! Wordt TWA-bewegingspartner of adopteer een exosuit
2 jan
Om de "re-validatie" van andersvaliden mogelijk te maken, wil TWA bij de opstart van haar eerste TWA-Postrevalidatiecentrum zo optimaal mogelijk gebruik maken van publieke steunmechanismen. Bedrijven, koepelorganisaties, serviceclubs of individuen kunnen daarom ons initiatief steunen door een exosuit te adopteren of een structurele TWA-bewegingspartner te worden.
Music for Life: BEDANKT !
1 jan

77.144,55 euro !!!

Dat is de opbrengst dankzij al jullie acties tijdens de warmste week 2016.
Wij zijn jullie hier ongelooflijk dankbaar voor !
Dankzij jullie acties kunnen we grenzen verleggen en personen met een fysieke beperking verder helpen in een positieve levensstijl vol sport en beweging !

 

Dank jullie allemaal en in het bijzonder:
Fire 4 Life
100 miles for Life
Puro
De Smulkar
Blazen for Life
Flik Flak Marathon for Life
Catronics for Life
BARC/CRI for life
Storygram for Fire for Life

 

Relife beurs Genk
1 jan

Op 15, 16 en 17 april 2016 zal To Walk Again aanwezig zijn op de Relife beurs in de Limburghal te Genk. Professionele uit de zorgsector krijgen tijdens deze beurs de kans om hun aanbod aan te bieden. Kom op 1 van deze dagen ons zeker een bezoekje brengen. Voor meer info kan je terecht op www.relifelimburg.be

TWA Brunch
1 jan

Op zondag 28 februari 2016 hoef je niet aan te schuiven bij de bakker. Je kan in zaal Marathon op het Sporta-centrum in Tongerlo genieten van een heerlijke brunch! Bij deze jaarlijkse brunch staat het gezellig samen zijn centraal. Trommel je familie en vrienden op en kom smullen van al het lekkers.

Klik hier om je in te schrijven.

Terugblik familie skivakantie TWA
1 jan
Op zaterdagavond 2 april vertrok de bus richting het prachtige Oostenrijk voor een week skipret. Elke dag genoten we van prachtige afdalingen op een gevarieerde piste. Het werd een onvergetelijke vakantie waar iedereen nog lang aan zal terugdenken!
Duvel On Tour 2016
1 jan
Duvel organiseert op 1 mei 2016 de 7de editie van Duvel on tour, dé fietsklassieker voor het hele gezin. Met een recordaantal van 4250 deelnemers in 2015, zet men ook dit jaar koers naar een recordeditie. Dat Duvel het hart op de juiste plaats heeft, blijkt uit het feit dat een deel van de opbrengst (€2/deelnemer) integraal naar ons, To Walk Again vzw, gaat.
Voor het eerst handbikers aan de start
1 jan

Op zaterdag 19 maart 2016 nemen 2 gemengde teams (3 handbikers/ 3 lopers) in naam van To Walk Again deel aan de Sfinx Ekiden aflossingsmarathon in Gent. De organisatie schenkt 1 euro per deelnemer aan To Walk Again. Kom zeker kijken of schrijf je zelf nog snel in door een mail te sturen naar sfinxekidengent@telenet.be. Voor meer info surf naar www.sfinxekidengent.be

Fifty One Charity Biking Cup
1 jan
De Fifty One Charity Biking Cup is een mountainbike estafette op 5 maart 2016 waarbij een team bestaande uit maximaal 4 fietsers, gedurende 4 uur rondjes draaien op een parcours van +/- 6 km in de Belse bossen in Geel. Het parcours is ook toegankelijk voor mountainhandbikes. De opbrengst wordt geschonken aan een aantal goede doelen. To Walk Again is verkozen tot één van deze goede doelen. Heb je interesse om hieraan deel te nemen of een van onze teams te steunen? Lees dan hier verder !
Terugblik fiets- en handbikeweekend Lombardsijde
1 jan
De Zeekameel @ Lombardsijde was van 17 tot 19 juni onze thuisbasis, voor het jaarlijkse handbike- en fietsweekend aan zee. In totaal kwamen 22 sportievelingen de wind trotseren in de mooie omgeving die de kust ons te bieden heeft: langs het water, de uitgestrekte polders, bosrijke omgeving,… aan variatie geen gebrek!

Pagina's

© 2017 To walk again vzw
Een site door sporta.be