Current Size: 100%

To walk & Sale
-
21 déc
To walk & Sale was een evenement t.v.v. To Walk Again in kader van de warmste week. We hebben met 5 studenten van Thomas More Turnhout een kerstmarkt, fakkeltocht en tombola georganiseerd. Onze actie leverde maar liefst ca. 4000,00 euro op!, mede dankzij jullie. Bedankt allemaal voor jullie warmste kant te tonen!
Overzicht programma Sport & Bewegen 2018
-
18 déc
In 2018 staan er weer tal van leuke activiteiten op het programma! Naast de bekende topactiviteiten, organiseren we ook een aantal nieuwe activiteiten, zoals o.a. een gloednieuwe On Wheelsdag in Gent en een initiatie sledge hockey in Deurne. Wil je meer weten over deze activiteiten en/of ben je benieuwd naar het volledige aanbod?
GEZOCHT: fitnessbegeleider
-
6 nov
Voor de begeleiding van de aangepaste fitness in Herentals is To Walk Again op zoek naar gemotiveerde begeleiders (zie bijgevoegde vacature). Heb jij na het lezen van de vacature interesse gekregen om de aangepaste fitness te begeleiden, mail dan je CV en motivatie uiterlijk tegen 20 november 2017 naar activiteiten@towalkagain.be.
FIETSKLEDIJ
-
6 nov
Beste sympathisant, Je kent To Walk Again, je waardeert hun werking en je bent tegelijk ook nog een keer sportief? Of je bent gewoon nog op zoek naar een passend cadeau voor onder de kerstboom? Dan hebben wij iets dat ook vele aspecten combineert: de splinternieuwe en unieke fietskledij van TWA!
Initiatie curling voor personen met een fysieke beperking
-
20 oct
Op zondag 3 december organiseert Curling club Zemst i.s.m. de provinciale sportdienst Vlaams-Brabant, Parantee-Psylos vzw en To Walk Again vzw een initiatie curling voor personen met een fysieke beperking in de gloednieuwe curlinghal in Zemst.
Vacature PR- en COMMUNICATIEVERANTWOORDELIJKE
-
12 oct
To Walk Again zit in volle ontwikkeling om zowel haar aanbod als naamsbekendheid te verruimen zodat we altijd een koploper en voortrekker blijven op vlak van innoverende aanpak. To Walk Again is voor haar verdere professionalisering op zoek naar een M/V met een warm gevoel voor de organisatie en haar objectieven en met sterke schriftelijke en mondelinge communicatievaardigheden.
To Walk Again REVAlution Center gaat van start in het AZ Herentals
-
4 sep
To Walk Again, de stichting van Marc Herremans die zich inzet om de levenskwaliteit van mensen met een fysieke beperking te verbeteren, opent haar eerste REVAlution Center op de 6de verdieping van het Algemeen Ziekenhuis Herentals. ‘Klassieke revalidatie focust op het compenseren van verloren functionaliteiten. We zijn ervan overtuigd dat er met onze aanpak echt herstel mogelijk is’, zegt Kristel Gevaert, algemeen directeur van To Walk Again.

© 2018 To walk again vzw
Un site par sporta.be