Current Size: 100%

Kristel Gevaert aan het hoofd van To Walk Again vzw
1 Aug
De Vlaamse Regering heeft beslist om de leiding van To Walk Again, de organisatie gesticht door Marc Herremans die aangepaste sport- en revalidatiefaciliteiten aanbiedt aan mensen met een fysieke beperking, voor vier jaar toe te vertrouwen aan haar voormalig leidend ambtenaar Kristel Gevaert.
To Walk Again Postrevalidatiecentrum heet REVAlution
14 Jul
De kogel is door de kerk. Het Postrevalidatiecentrum van To Walk Again dat in september op de zesde verdieping van het AZ Herentals de deuren opent, krijgt als naam REVAlution. Dat maakten de verschillende partners in aanwezigheid van peter en meter Wout van Aert en Sarah De Bie bekend. Alek Fiszer uit Sint-Katelijne-Waver bedacht de naam en mag zich verheugen op een dagje cross als eregast van wereldkampioen van Aert.
Initiatiemoment sportacademie en rolstoelbasketbal
3 Jul
Ook volgend schooljaar staan onze ervaren lesgevers weer paraat om onze jongeren balvaardigheden en basketbaltechnieken bij te leren bij de rolstoelbasketbal enerzijds, en een gevarieerd programma aan sporten aan te bieden bij de sportacademie anderzijds. Om alle jongeren de kans te geven kennis te maken met onze basketbalwerking en sportacademie, organiseert To Walk Again in september een initiatiemoment voor beide activiteiten.
William Boeva “reset” voor To Walk Again!
5 May
Na zijn eerste succesvoorstelling ‘Megalomaan’, heeft Wiliam Boeva een tweede voorstelling ‘Reset’ op het programma staan. Deze is nog sneller, nog scherper én nog verrassender. De recensies zijn lovend. Daarenboven schenkt William de volledige gage van zijn voorstelling op 11/5/2017 in het Capitole te Gent aan To Walk Again! Twijfel niet en kom genieten van zijn humor.
Rotary Night Club
7 Mar

De Rotary Night Club Van Rotary Westerlo schenkt 35.000 euro aan To Walk Again! 

Wat een prachtig bedrag! Merci Rotary Westerlo. 

Lees het artikel via HLN.be

On Wheels Oudenaarde
27 Feb

Op 14 mei strijkt To Walk Again neer op het recreatiedomein De Donk te Oudenaarde, thuisbasis van The Outsider Vlaamse Ardennen, wat garant staat voor een dag vol avontuur! Je kan razendsnel (zit)-waterskiën aan de gloednieuwe kabelbaan, een tochtje maken op het water met de kajak en de zeilboot of een sprong in het diepe wagen met de deathride.

Antwerp 10 Miles & Marathon
16 Feb

Aan alle deelnemers een dikke merci om te lopen voor To Walk Again. 

Maar liefst 1390 lopers kozen ervoor To Walk Again te steunen. Dit bracht een bedrag van 13900 euro op, dat integraal naar de werking van To Walk Again gaat. 

Jullie zijn fantastisch! Tot op de volgende editie op 22 april 2018! 

 

 

 

Sportevenementen tvv To Walk Again
2 Feb

Er zijn in de loop van het jaar weer heel wat sportevenementen tvv To Walk Again. Heb je zin om het To Walk Again team te vergezellen, dan ben je meer dan welkom! 

Aan onderstaande evenementen nemen een aantal van onze sporters of hun familieleden en vrienden deel. Heb je ook zin om mee te doen? Neem contact op met jakub.kratky@towalkagain.be

 

Datum

Activiteiten 2017
2 Feb

Het einde van het jaar is in zicht, dus kunnen we volop beginnen uitkijken naar 2017. Ook volgend jaar heeft To Walk Again vzw tal van leuke activiteiten voor jou in petto! Begin maar alvast te genieten...

Fitness

  • Tongerlo --> elke dinsdag en donderdag
  • Merelbeke --> elke maandag en donderdag
  • Wachtebeke --> elke maandag

Meer info

 

Rolstoelbasketbal

  • Gent --> tweewekelijks op zaterdag

Meer info

1ste steenlegging postrevalidatiecentrum
1 Feb

De uitbouw van ons postrevalidatiecentrum is officieel in gang gezet met de 1ste steenlegging op het 6de verdiep van AZ Herentals. 

Met ongelooflijk veel trots melden wij ook het peter- en meterschap van wereldkampioen cyclocross Wout Van Aert en Sarah De Bie! 

 

 

Rotary Night Club
9 Jan
RNC 2017 zal op 21 januari plaatsvinden in de feesthal van golfclub Witbos in Noorderwijk Herentals. Vanaf 22u is iedereen welkom om gezellig mee te feesten voor het goede doel (inkom: 10 €).
Brunch To Walk Again
1 Jan
Op zondag 12 februari 2017 zijn jullie van harte welkom in zaal Marathon op het Sporta-centrum. Aanschuiven bij de bakker hoeft op deze dag niet, want wij zorgen voor een heerlijke brunch met alles erop en eraan! Bij deze jaarlijkse brunch staat het gezellig samen zijn centraal. Trommel dus je familie en vrienden op en kom smullen van al het lekkers.
Tombola uitreiking Night To Walk Again
19 Dec

De Night To Walk Again zat ook dit jaar weer boordevol tombola prijzen. Hieronder kan je de uitreiking bekijken. 

Kom je prijs afhalen op het onthaal van het sporta centrum (Geneinde 2, 2260 Tongerlo) vanaf 10u op dinsdag 20 december 2016.

-> Openingsuren: Weekdagen van 8u tot 19u 

 

Voor vragen kun u steeds terecht bij jakub.kratky@towalkagain.be

Nieuwsbrief November
7 Nov
De winter begint stilaan zijn intrede te doen. Dat wil zeggen dat het tijd is voor de nieuwsbrief van november.
De warmste week
3 Nov

 

Studio Brussel zal ook dit jaar weer zijn goed hart laten zien en de warmste week organiseren. 

To Walk Again is fier om dit jaar weer geselecteerd te zijn als Goed Doel. Bekijk het hier!

Al de acties zullen hieronder meegedeeld worden. Doe jij ook een actie? Laat het ons weten!

 

1. Kuif & Duif

Night To Walk Again
19 Oct

Op 17 december 2016 zakken we weer af naar het casino van Knokke. Een onvergetelijke nacht met glamour en glitter, een menu van Catering Ten Dauwe, spektakel en dans, u krijgt het allemaal tijdens de Night To Walk Again.

En er wordt niet alleen gefeest, tijdens deze nacht vol verwondering staat iedereen ten dienste van het goede doel. De opbrengst van deze nacht gaat integraal naar de werking van To Walk Again. Doordat u geniet van spijs en drank, genieten mensen met een beperking van sport en spel. Als dit geen mooi compromis is?

Terugblik On Wheels Landgraaf
11 Oct

Zaterdag 8 oktober was voor velen een dag om nooit te vergeten. Met een record aantal deelnemers (40!) waren we van de partij op de besneeuwde pistes van Snowworld Landgraaf voor onze jaarlijkse zitski-initiatie. Daarnaast werd er ook aangepast staand skiën en snowboarden gegeven.


24 enthousiaste monitoren/begeleiders leerden jong en oud de kneepjes van het (zit)skiën aan. Ondanks de koude, want inderdaad, het kan heel koud zijn in zo’n “frigo”, kwamen er enkel lachende gezichten van de skipiste af. 

Terugblik On Wheels Waregem
11 Oct

Op zondag 25 september waren we weer te gast op de manege van Sport Vlaanderen in Waregem. We begonnen deze dag die in het teken staat van de paardensport onder een stralend zonnetje. In de namiddag hadden we heel even regen, maar dat kon de pret niet drukken. Ervaring of geen ervaring, iedereen was welkom!

Nieuwsbrief September
7 Sep

De zomer is voorbij, maar dat geldt niet voor de activiteiten van To Walk Again. 

Neem een kijkje op de nieuwsbrief van september en blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes.

Nieuwsbrief: klik hier.

Terugblik zomerkampen
6 Sep

De zomer zit er helaas op, maar we kunnen tevreden terugkijken naar de leuke momenten die er samen beleefd zijn op de zomerkampen!

 

Pages

© 2018 To walk again vzw
A site by sporta.be